Željeli ste na jednom mjestu imati priliku upoznati se sa svim našim proizvodima iz Ovnak beauty i Ovnak professional linije?
Ključ svakog WOOW look-a jeste besprijekoran make up! Svjesni toga, za vas smo pripremili nekoliko inspirativnih look-ova savršenih za ljeto. U proširenom online izdanju kampanje "Pronađi Parižanku u sebi!" osim ideja i savjeta za make up, možete pronaći i novitete iz svijeta kozmetike te djelić nove kolekcije Ovnak trendy modnog nakita koji će vas ovo ljeto učiniti posebnima. Tu je i mogućnost sudjelovanja u darivanju za sve vas jer upravo VI ste bili naša inspiracija! :)
Smatrate da ste svorene za poziranje pred kamerama?Onda je ovo idealna prilika za vas jer ćemo dvjema djevojkama snove pretvoriti u stvarnost!CM i Ovnak kreću u potragu za zaštitnim licima ljetnih look-ova, stoga sve zainteresirane djevojke pozivamo da nam svoje prijave šalju na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. trebaju sadržavati: fotografiju vašeg lica, osobne podatke - ime i prezime, datum i godina rođenja, grad odakle dolazite.  Iste primamo do 07.5.2017.godine, a snimanje editorijala održat će se u Vitezu u periodu od 11.5. do 19.5.2017. *prijave važe samo za punoljetne osobe!
Početkom 90.-tih godina, Vitez postaje jedno od najznačajnih gospodarskih središta u BiH, a poduzeće Ovnak, koje je osnovano 1991. godine, uklapa se u to okruženje te vlastitim radom i zalaganjem doprinosi razvoju svoje općine. Dobra poslovna politika Ovnaka čini da on raste paralelno s rastom cjelokupnog gospodarstva BiH, uz sve uspone i padove, te polako postaje ono što jeste danas – jedan od uspješnijih gospodarskih subjekata u regiji pa i šire.
  • OVNAK d.o.o.
    Poslovni centar PC-96/2
    72250 Vitez, BiH

  • +387 30 717 106 +387 30 717 107
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top