Službeno predstavljanje kolekcije nakita dizajniranog u BiH

Umjetničke duše i talent vrijednih majstora oduvijek su predstavljali Bosnu i Hercegovinu cijelom svijetu. Želimo pokazati da smo spremni zamisliti i nešto više i prenijeti majstorsku i dizajnersku kvalitetu najširem mogućem krugu potrošača.
Jedan projekat s takvim ciljem započeo je 2021. godine, kada je pokrenut natječaj dizajniranja nakita, simboličnog naziva: „Probudi dizajnera u sebi“, a napravljen je s ciljem pružanja prilike talentiranim dizajnerima da osmisle dizajn posebne kolekcije nakita koja će nositi njihov potpis. Ovo je ujedno i odraz podrške talentiranim ljudima i stvaranje mogućnosti da svoje ideje u konačnici realiziraju, u vidu jedne posebne kolekcije nakita koja je upravo lansirana na police CM-a, jednog od najvećih drogerijskih maloprodajnih lanaca u Bosni i Hercegovini. A time će biti dostupna najširem krugu potrošača u Bosni i Hercegovini i regiji.

Ovnak trendy već više desetljeća prepoznatljivi je brand kod domaćih potrošača u svijetu modnog nakita te je ideja bila da se kroz posebne linije, unutar branda, predstave najkvalitetniji uradci domaćih dizajnera.
S obzirom na više stotina pristiglih prijava, stručno povjerenstvo imalo je doista težak zadatak, no uz jasno definirane kriterije, uspješno je odabrano četvero najboljih:
1. Marina Đukanović – kolekcija „Monarh“
2. Lejla Bajramović – kolekcija „Povratak bisera“
3. Ermina Ušanović - kolekcija „Rara avis“
4. Nadira Harčin - kolekcija „Princess McPearl“

Ovaj projekt i njemu slični projekti, koji potiču kreativnost, poduzetništvo i osnaživanje, u tvrtki Ovnak, smatraju se i jesu sastavnim dijelom vizije poduzeća.
Službeno predstavljanje kolekcije nakita koja je dizajnirana u Bosni i Hercegovini, održano je u subotu, 26.2. u Sarajevu, u prizemlju SCC-a, s početkom u 12:00 sati. Proizvodi će biti dostupni za kupovinu u CM Cosmetic Marketu, koji je u velikoj mjeri podržao organizaciju projekta.
 

"Činjenica je da danas svi gledamo sumornu stranu realnosti Bosne i Hercegovine, ali vrlo često zanemarujemo ono što je jako bitno i što nam je svima pred očima, a to je ta mladost. Mladi imaju strastveni pristup životu i potrebu da se izraze i da nešto stvore. Iz tog razloga je nastao ovaj projekt. Željeli smo da kolekcije rade isključivo dizajneri koji su dio BiH i samim time svih nas. Ovakav vid službenog predstavljanja kruna je ovog projekta, ali i vizije tvrtke. Kolekcije su lansirane u partnerstvu s CM-om, bez čije značajne podrške ovaj projekt ne bi bio moguć. Ovnak i CM u svoju viziju uključuju promicanje kreativnosti i poduzetništva", poručila je direktorica Ovnaka Katarina Kafadar

PODJELI:
  • OVNAK d.o.o.
    Poslovni centar PC-96/2
    72250 Vitez, BiH

  • +387 30 717 106 +387 30 717 107
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top