slide1

Povijest:

Tvrtka Ovnak d.o.o. Vitez osnovana je 1991.g., i njezino prvo sjedište bilo je u mjestu Ovnak, koje se nalazi na tromeđi općina: Travnik, Zenica i Vitez. Godine 1994. sjedište poduzeća premješta se u Vitez. Tvrtka Ovnak d.o.o. Vitez prvobitno se bavila prodajom građevinskog materijala te proizvodno-uslužnim djelatnostima.
Potom se počinje baviti distribucijom i prodajom kozmetike i kemijskih proizvoda, što u konačnici prerasta u temeljnu djelatnost kompanije.

Predani sistematski rad firme na tržištu, odlični projekti, inovativna rješenja te najbolje poslovno okruženje u BiH, u Poslovnom Centru PC-96 u Vitezu, pridonijeli su odličnim poslovnim rezultatima poslovanja tvrtke Ovnak.

Logistički gledano, Ovnak je u idealnom geografskom položaju, između velikih potrošačkih centara (Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Vitez), što svakako predstavlja veliku prednost u pružanju usluga za klijente i partnere.

Ovnak danas:

View the embedded image gallery online at:
http://ovnak.com/o-nama.html#sigProId648a86bb19

Danas je Ovnak firma koja se bavi uvozom i distribucijom kozmetičkih proizvoda i roba široke potrošnje za kućanstva. Jedan od naših ciljeva jest stvaranje dodane poslovne vrijednosti uz stalne tržišne i tehnološke inovacije te izgradnju međusobnog povjerenja koje omogućuje i olakšava stvaranje stabilnog i konstantnog poslovnog rasta. Istovremeno, tvrtka Ovnak razvija koncept vlastite maloprodaje na BiH tržištu: cm – cosmetic market. Kompanija cm je lanac drogerija i zastupljen je u više od 70 poslovnica širom Bosne i Hercegovine.
U lipnju 2016. godine, tvrtka Ovnak proslavila je dvadeset i pet godina svoga postojanja, čije je poslovanje okrunjeno novim poslovnim objektom koji je izgrađen i usklađenim s najnovijim europskim standardima.

Misija: Stalno napredovanje u distribuciji i prodaji proizvoda i usluga kojima se bavimo. Postizanje izvrsnosti u svim kanalima poslovanja, s kupcem kao središtem našeg djelovanja.

Vizija: Želimo biti najbolji u poslovima koje radimo, te osigurati dugoročnu ugodu našim klijentima u poslovanju s nama, kroz najbolji servis i poslovna rješenja na tržištu.

mapaNEW12

PODJELI:
  • OVNAK d.o.o.
    Poslovni centar PC-96/2
    72250 Vitez, BiH

  • +387 30 717 106 +387 30 717 107
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Top