Brand Frosch na tržištu je prisutan još od 1986. godine. Osim što je nježan prema našoj koži i koži naših najmlađih, potpuno je siguran za naš jedini dom, planetu Zemlju. Proizvodi ne sadrže dodatne parabene i sulfate. Prirodna, visokoučinkovita snaga čišćenja već godinama izdvaja Frosch kao vrhunski EKO brand.

  • Sve ambalaže proizvoda Frosch su napravljene od 100% recikliranih materijala
  • U proizvodnji se koristi inovativna, prirodna formula na biljnoj bazi
  • Proizvodnja je potpunosti naklonjena održivom razvoju

Frosch je razvio koncept proizvoda s prirodnim sastojcima i orijentiran je na korištenje dokazanih sredstava, kao što su ocat, limun i soda. Također, pojedini proizvodi sadrže i ulje narančine kore, još od davne 1990. godine. Kada govorimo o našim najmlađima, tu su Frosch baby proizvodi, koji su potpuno sigurni i neškodljivi za kožu.
Govorimo li o čišćenju u kućanstvu, Frosch proizvodi su potpuno nezaobilazni u svakom kućanstvu, ne samo zbog njihove dokazane učinkovitosti, nego i zbog sigurnosti našeg zdravlja i ”zdravlja” našeg okoliša.
Kombinacija prirodne, vrlo učinkovite snage čišćenja i prijateljskog ponašanja prema koži i okolišu su svojstva koja danas Frosch čine uspješnim eko pionirom u čišćenju i njezi.
U srži Froscha kao brenda je društvena odgovornost koja se ogleda kroz očuvanje okoliša, ali i podršku za sve segmente društva koji žele svoj okoliš žele napraviti boljim i svoju životnu sredinu čišćom i urednijom. Promotivne kampanje Froscha, pored standardnih marketinških promocija, posebice na društvenim mrežama, uvijek uključuju snažnu potporu za ekološke i društveno osviještene aktivnosti.


* Za dodatna pitanja o našem asortimanu i uslugama, kontaktirajte nas preko naših kontakt stranica.
Array

Podijeli