Već više od 30. godina Ziaja oduševljava kupce diljem svijeta koji su prepoznali njenu kvalitetu i vrhunske proizvode.
Ziaja proizvodi svakodnevno ruše predrasude da kvalitetna kozmetika, ne mora nužno biti i skupa. Naš koncept temelji se na pružanju kupcima visoko kvalitetnih proizvoda dobivenih iz pomno biranih sastojaka po atraktivnim cijenama. Konkurentne cijene temelje se na učinkovitosti, sigurnosti i visokoj kvaliteti, a postižemo ih zahvaljujući maksimalnom korištenju vlastitih resursa.
Istinski vjerujemo da je proizvod vrhunske kvalitete po pristupačnoj cijeni, najbolji promotor kako branda tako i samog proizvoda, što svakodnevno potvrđuju mnogobrojni vjerni i zadovoljni potrošači.

Kvaliteta

Asortiman obuhvaća preko 1.000 kozmetičkih proizvoda za njegu lica, tijela, kose i farmaceutskih pripravaka najviše kvalitete koji:
• se temelje na inovativnim formulama i pomno biranim sastojcima (preko 3.000 aktivnih sastojaka) najviše kvalitete iz organskog i kontroliranog ekološkog uzgoja što dokazuje eco-cert certifikat
• su proizvedeni prema najnovijim tehnologijama u modernoj tvornici koja je smještena u ekološkoj zoni i ima vlastito vodocrpilište
• su razvijeni u skladu s najvišim ekološkim i kožnim standardima (svi proizvodi su pH neutralni, dermatološki i alergološki testirani)
• sadrže minimalnu količinu konzervansa
• nisu testirani na životinjama
• su dostupni po vrlo konkurentnim cijenama
ZIAJA posjeduje certifikat kvalitete ISO 9001:2000, te proizvodnju proizvoda u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice) standardu. Svi Ziaja proizvodi su klinički i dermatološki testirani od strane znanstvenih institucija kao što su Medicinski fakultet Sveučilišta u Gdanjsku, Institut “Monument-Children’s Health Centre” i Sederma laboratorija u Francuskoj.


* Za dodatna pitanja o našem asortimanu i uslugama, kontaktirajte nas preko naših kontakt stranica.
Array

Podijeli