O nama

Ovnak je vodeća distributerska tvrtka u Bosni i Hercegovini specijalizirana za kozmetičke i kemijske proizvode te robu široke potrošnje za kućanstvo. Portfolio sadrži preko pedeset brendova i širok asortiman proizvoda, ali i djelatnosti, što omogućuje ispunjavanje različitih potreba potrošača.

Ovnak distribucija, kao dio Ovnak grupacije, u čijem sastavu su i autokuće (Citroen, Peugeot, Dacia, Renault, VW), dvije benzinske crpke te farma, svoj poslovni put gradi na marketinškom pristupu tržištu. Jedan od ključnih faktora uspjeha je sposobnost efikasnog upravljanja lancem snabdijevanja.

Diverzificirani smo na različite djelatnosti, a efikasnost i fleksibilnost rezultat su efikasnog planiranja i kontinuiranih edukacija te svakodnevnog ulaganja u unaprjeđenje znanja djelatnika i primjenu inovativnih tehnoloških rješenja.

Foto galerija

Misija:
Kontinuirano napredovanje u distribuciji i prodaji proizvoda i usluga koje su u opisu naše djelatnosti. Pružanje proizvoda koji ispunjavanju potrebe suvremenog tržišta i održavanje izvrsnosti u svim kanalima poslovanja s kupcem kao središtem našeg djelovanja.

Vizija
Postizanje dugoročnog utjecaja na tržište putem inovacija, održivosti i izvrsnosti u pružanju usluga i proizvoda. Biti najbolji u poslovima koje radimo te osigurati dugoročnu opskrbu našim klijentima u zajedničkom poslovanju kroz odlične suradnje i poslovna rješenja na tržištu.

OVNAK d.o.o. Vitez

Array

Podijeli