AC Ovnak

Ovlašteni prodavač i serviser vozila marke:

Renault je francuski proizvođač automobila s bogatom tradicijom i velikim asortimanom vozila. Senzualan i topao dizajn, iznutra i izvana i inovativni koncept kombinirani s odličnim performansama i udobnosti rezultirali su širokim asortimanom koji uključuje kompaktne modele, SUV-ove i električne automobile.

Peugeot, francuski proizvođač automobila poznat je po tehnološkim inovacijama koje ističu privlačnost svakodnevnim iskustvima vozača i po svom elegantnom dizajnu. Širok raspon palete vozila obuhvaća kompaktne automobile, SUV-ove i luksuzne limuzine. Optimalno poboljšavanje svakog dijela dizajna vozila rezultiralo elektrifikaciji ponude koja nudi hibridna i električna vozila.

Francuski proizvođač automobila Citroen poznat je po inovativnoj i ekscentričnoj estetici. Modeli ovog proizvođača se ističu po jedinstvenom dizajnu i visokim tehnološkim dostignućima. Raznovrsna paleta vozila fokusirana je na udobnost, efikasnost i moderan dizajn. U svom asortimanu osim kompaktnih limuzina, SUV vozila, obiteljskih i gradskih vozila, nudi i 100% električne i istovremeno plug-in hibridne modele.

Rumunjski proizvođač automobila Dacia, dio je Renault Grupe. Prepoznatljivost ovog proizvođača automobila je u pružanju pristupačnih i povoljnih vozila s jednostavnim dizajnom, solidnim performansama i velikom pouzdanošću. Vozila se odlikuju učinkovitim rješenjima u području aktivne i pasivne sigurnosti i zaštite. U širokom asortimanu se nalaze SUV vozila, hibridi, obiteljska vozila ali i električni modeli.

YTO je veliki i dugogodišnji proizvođač poljoprivrednih strojeva u Kini. Proizvodi poljoprivredne strojeve u skladu s međunarodnim standardima i certificiran je prema ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001. Sa svojim kvalitetnim proizvodima, YTO je nagrađen kao vodeći kineski brand kontrole kvalitete. YTO International Co., Ltd. je međunarodna trgovačka tvrtka kojoj je Ministarstvo trgovine dodijelilo pravo samoupravnog uvoza i izvoza.

Ponosan na gotovo stotinu proizvodnih linija, YTO ima snažne proizvodne kapacitete kovanja, obrade, montaže i testiranja. Specijaliziran je za Dongfanghong seriju traktora gusjeničara, traktora na kotačima, dizelskih motora, opreme za žetvu i poljoprivrednih strojeva. Globalna servisna mreža pruža snažne usluge i podršku stranim klijentima. Zahvaljujući kontinuiranom razvoju strojeva i pribora te stručnom servisnom timu, YTO je ostvario dugoročni izvozni uspjeh sa stabilnim obujmom prodaje.

www.acovnak.com

Array

Podijeli